fbpx

Ken jij jezelf echt? Ben jij écht jezelf? Of heb je eerder het gevoel dat je het leven van iemand anders aan het leiden bent? Hebben verwachtingen van anderen of tegenslagen de overhand gekregen? Lijkt alles aan de oppervlakte wel ok, maar zit je geregeld met de vraag ‘Is dit het?’ 

Je bent niet alleen. De beste versie van jou, wacht op jou. Je hoeft geen vrede te nemen met minder. Ga op zoek naar jezelf. Voor jezelf en voor degene die je graag ziet. Laat je masker vallen, breek die muren rondom je af. Wees jezelf. Wees kwetsbaar. En bouw je droomleven. 

‘I felt like I lost everything because I lost myself.’ - Stalsie
Het droomhuis

EEN PLEK OM JEZELF TERUG TE VINDEN

Het droomhuis is een plek, even weg van je huidige realiteit, waar experten jou helpen in je zoektocht naar jezelf. Zowel door te luisteren, te inspireren, maar ook door je aan het werk te zetten. Groeien is nooit passief. Jij kiest zelf welke stappen voor jou werken want jij bent verantwoordelijk voor jouw droom. Jij bepaalt. En je neemt deze eerste stappen al in het droomhuis. En omdat iedereen anders is, krijg je steeds een programma op maat. Niemand is hetzelfde en geen enkel traject is hetzelfde. 

Bekijk de video_
Het programma_

Het droomhuis is een plek waar je niet alleen de steun krijgt van professionelen maar ook van een diverse groep mensen met eenzelfde missie; de beste versie van zichzelf zijn. Want we weten dat op zoek gaan naar jezelf, je dromen najagen, de keuzes maken die jij wil maken en zo je droomleven creëren, moed en doorzetting vraagt. Verandering geeft meestal weerstand, van jezelf en van je omgeving. Wij willen je helpen, met al kleine en grote dromen. Wij willen je helpen jezelf te helpen. 

Vertel me meer
Boek je verblijf
Weekend 1

25_28 februari 2021

Reserveer nu
5 experten
HANDS-ON BEGELEIDING

Dankzij jarenlange ervaring, zowel professioneel als persoonlijk, begeleiding de experten je met praktische tools en oefeningen.

READ MORE
4 dagen
3 nacHTEN

Volgens het Japanse concept Gasshuku, ben je 4 dagen weg van je realiteit. Startende op donderdag 16u.

READ MORE
Programma op maat
JOUW UNIEKE TRAJECT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam fermentum nulla ac tincidunt malesuada. Sed volutpat semper.

READ MORE

DE EXPERTEN

JE WORDT BEGELEID DOOR 5 EXPERTEN MET JARENLANGE ERVARINGEN PROFESSIONEEL EN PRIVé

Jan Aquarios

Happiness and High-Performance expert van Live Grow Matter

p
Flora Foster

Sed ac odio aliquet, fringilla odio eget, tincidunt nunc. Duis aliquet pulvinar ante tempor tincidunt.

p
Jacob Webb

Sed ac odio aliquet, fringilla odio eget, tincidunt nunc. Duis aliquet pulvinar ante tempor tincidunt.

p
Naomi Cooper

Sed ac odio aliquet, fringilla odio eget, tincidunt nunc. Duis aliquet pulvinar ante tempor tincidunt.

Heb je een vraag?

Stuur ons nu een mailtje!